Training en opleiding

Training en opleiding van het personeel nemen een belangrijke plaats in bij Schenk. Vooral aan "Behaviour Based Safety" (BBS) wordt veel aandacht besteed.  
De werknemers, en met name de chauffeurs, zijn het visitekaartje van Schenk en de opdrachtgever. Om de kwaliteit van het transport op een hoog peil te houden wordt het personeel zowel intern als extern getraind.

Bij indiensttreding worden de chauffeurs onderworpen aan een intensieve interne opleiding van drie weken onder leiding van een ervaren (mentor)chauffeur.
Periodiek volgen de chauffeurs onder andere de volgende trainingen/opleidingen:

Ook houdt Schenk rekening met de "Europese richtlijn vakbekwaamheid" waardoor iedere chauffeur elke vijf jaar minimaal 35 uur gecertificeerde bijscholing ontvangt.

De kantoor- en werkplaatsmedewerkers worden in de gelegenheid gesteld om vakgerichte opleidingen en algemene trainingen te volgen. Zodoende wordt de ondersteuning achter de schermen op een hoog peil gehouden.

Training en opleiding

Training en opleiding van het personeel nemen een belangrijke plaats in bij Schenk. Vooral aan "Behaviour Based Safety" (BBS) wordt veel aandacht besteed.  
De werknemers, en met name de chauffeurs, zijn het visitekaartje van Schenk en de opdrachtgever.

klik hier

Veiligheid staat voorop

Het kwaliteits- en veiligheidsbeleid lééft bij Schenk Tanktransport. Alle vestigingen van Schenk Tanktransport zijn dan ook SQAS gecertificeerd. Dit beoordelingssysteem geeft de garantie dat het vervoerende bedrijf voldoet aan de strenge eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. klik hier

Internationaal

Het hoofdkantoor van Schenk Tanktransport is gevestigd in Nederland (Papendrecht). Met vestigingen in Duitsland, België, Luxemburg, Oostenrijk en Polen is Schenk Tanktransport goed vertegenwoordigd in Noordwest en Centraal Europa. klik hier

Techniek en wagenpark

Schenk beschikt over een eigen werkplaats met gespecialiseerd personeel. Onderhoud en reparaties aan tankopleggers en trekkers worden grotendeels in eigen beheer uitgevoerd. Snel reageren en maatwerk in technische oplossingen is hiervan het resultaat. klik hier